Taggat startfält siktar på final

På söndag är det näst sista chansen för deltagarna i LiveArena & DressagePower Grand Prix Tour att bättra på sina kvalprocent för att försöka nå den stora finalen i Linköping den 28 oktober.

Idel välkända namn är anmälda till söndagens Grand Prix-klass som arrangeras på Kimstad Ryttarförening. Många av dessa har bara ett kval bakom sig, vilket gör att det kommer till att bli en tuff fight om slutresultatet.

– Det börjar bli tight i toppen och det kommer krävas stabila, högklassiga rundor för att ta sig hela vägen till final. Vi ser fram emot fina ritter och bra sport till helgen, säger Kristian von Krusenstierna, projektledare DressagePower.

Grand Prix Touren arrangeras för andra året i rad och har den högsta prissumman i svensk dressyr någonsin, med hela 100 000 kronor till vinnaren av hela touren. Konceptet med att utveckla och stötta svensk dressyr är uppskattat och fler och fler börjar få upp ögonen för DressagePowers verksamhet.

– Vi är oerhört glada för att LiveArena har gått in i denna stora satsning för svensk dressyr. Inom DressagePower har vi ledorden ”nytänk i svensk dressyr” och det är verkligen det vi har lyckats åstadkomma tillsammans med LiveArena, säger Peter Härnstam, projektledare.

Du vet väl att du kan se tävlingen live via vår kanal DressagePower TV? Klicka in på dressagepower.se/tv

 

Glöm inte att följa oss:

Facebook: DressagePower

Instagram: @dressagepowerab