PARTNERS

Tillsammans med Dressage Power vill vi skapa nytänk och power inom svensk dressyr

Vi på Dressage Power vill erbjuda företag och privatpersoner att tillsammans med oss förändra och förädla utvecklingen av Svensk dressyrsport.

Vi drivs av tanken att kunna bidra till en mer öppen och folklig sport, där alla utövare är lika viktiga; från barn till vuxna, från bredd till topp.

Med nya samarbetspartners tror vi på en mer modern och utvecklad sport. Tillsammans med er kan vi skapa allt fler möjligheter att synliggöra dressyrsporten och på det sättet föra svensk ridsport i allmänhet och dressyrsport i synnerhet in i framtiden.

Dressage Power erbjuder ett unikt partnerskap för varje projekt som skapas, till exempel nya tävlingar eller olika events. För varje projekt görs en portfölj vad gäller innehåll och exponering, men vi skräddarsyr gärna en egen anpassad portfölj för just dig eller ditt företag.

Vi presenterar gärna befintliga och kommande projekt för er, samt berättar om våra visioner och på vilket sätt ni kan vara med och föra svensk dressyrsport framåt.

Låter detta intressant, vill du vara en del av Dressage Power och vara med att påverka dressyrsporten i Sverige?

Bli Samarbetspartner

Dressage Power gör nya samarbeten möjliga. Vi söker samarbetspartners som vill vara med att skapa en stark svensk dressyr. Vi vill att dressyrsporten skall föra samman företag, ryttare, hästägare, hästuppfödare och inte minst publiken. Dressage Power vill även öppna dressyren för den kanske lite mer oinvigda publiken.

Med nytänk gällande projekt och events skapar vi möjlighet för företag att satsa på en modern sport där man tävlar mot varandra oavsett kön. En sport som är öppen för alla åldrar. En livsstilssport för en livstid!

Förutom befintliga projekt, har vi ett kommande projekt för våra barn och ungdomar.

Är du och ditt företag intresserad av att vara med svensk dressyr in i framtiden och dessutom möta andra företag som tänker samma sak? Välkomna till DressagePower. Där svensk dressyr möts!

För att bli partner till Dressage Power, v.g. fyll i formuläret nedan, eller kontakta oss på telefon/email.

Peter Härnstam
peter@dressagepower.se
0708-36 66 94

Kristian von Krusenstierna
kristian@dressagepower.se
0705-47 55 57


Dressage Power Sweden AB
Hagåkersgatan 9B
431 41 Mölndal
info@dressagepower.se

LiveArena
Mats Klebergs Stiftelse
Agria
 
Umesläp
Ariat
Jackson Hole Originals
Friska Leder
Equestrian style by GS
PAP
Stockholms Hästbutik
Horseware Ireland
Elin-Marie Art
Stierna
Erreplus
HKF
Sweden International Horse Show