PARTNERS

Tillsammans med DressagePower vill vi skapa nytänk och power inom svensk ridsport

Vi på DressagePower vill erbjuda företag och privatpersoner att tillsammans med oss förnya och förädla utvecklingen av Svensk ridsport.

Vi drivs av tanken att kunna bidra till en mer öppen och folklig sport, där alla utövare är lika viktiga; från barn till vuxna, från bredd till topp.

Med nya samarbetspartners tror vi på en mer modern och utvecklad sport. Tillsammans med er kan vi skapa allt fler möjligheter att synliggöra ridsporten och på det sättet föra svensk ridsport in i framtiden.

DressagePower erbjuder ett unikt partnerskap för varje projekt som skapas, till exempel nya tävlingar eller olika events. För varje projekt görs en portfölj vad gäller innehåll och exponering, men vi skräddarsyr gärna en egen anpassad portfölj för just dig eller ditt företag.

Vi presenterar gärna befintliga och kommande projekt för er, samt berättar om våra visioner och på vilket sätt ni kan vara med och föra svensk dressyrsport framåt.

Låter detta intressant, vill du vara en del av DressagePower och vara med att påverka ridsporten i Sverige?

Bli Samarbetspartner

DressagePower gör nya samarbeten möjliga. Vi söker samarbetspartners som vill vara med att skapa en stark svensk ridsport. Vi vill att ridsporten skall föra samman företag, ryttare, hästägare, hästuppfödare och inte minst publiken. DressagePower vill även öppna ridsporten för den kanske lite mer oinvigda publiken.

Med nytänk gällande projekt och events skapar vi möjlighet för företag att satsa på en modern sport där man tävlar mot varandra oavsett kön. En sport som är öppen för alla åldrar. En livsstilssport för en livstid!

Är du eller ditt företag intresserad av att vara med ridsporten in i framtiden och dessutom möta andra företag som tänker samma sak? Välkomna till DressagePower. Där ridsporten möts!

För att bli partner till DressagePower, v.g. fyll i formuläret nedan, eller kontakta oss på telefon/email.

Peter Härnstam
peter@dressagepower.se
0708-36 66 94

Kristian von Krusenstierna
kristian@dressagepower.se
0705-47 55 57


Dressage Power Sweden AB
Sten Sturegatan 10, lgh 1501
411 39 Göteborg
info@dressagepower.se

Agria
StudioS19
Mats Klebergs Stiftelse
St Hippolyt
Umesläp
Friska Leder
Leksands Knäckebröd
Equestrian Stockholm
Stockholms Hästbutik
Exclusive Horsewear
Kosta Boda
Orrefors
By Ellen Holvik
PAP
Jackson Hole Originals
Elin-Marie Art
HKF