OM DRESSAGEPOWER

Nytänk i Svensk Dressyr

DressagePower är ett nystartat eventbolag som har som mål att utveckla och stärka den svenska dressyrsporten. Vi kommer tillsammans med samarbetspartners, sponsorer och arrangörer utveckla och förbättra sportens förutsättningar inom flera områden. Genom att skapa event och vara medarrangörer till tävlingar i allt från ponny- till internationella elitklasser, kommer DressagePower att arbeta för att väcka intresse för dressyrsporten genom att göra den mer tillgänglig och intressant för publiken.

Vi har flertalet projekt som vi arbetar parallellt med, allt från en bred satsning för barn och ungdomar till en stadstour.

Ägare och Grundare

Peter Härnstam

B-tränare och beridare. Utbildat och tävlat hästar och ekipage upp till Grand Prix. Egen företagare inom hästnäringen sedan 1993, ridhuschef i Borås under fem år, arrangerat elittävlingar i både dressyr och hoppning, projektledare för Lövsta Future Challenge Dressage. Tidigare ordförande i Svenska Dressyrtränarklubben, tidigare ledamot i SvRF:s Dressyrkommitté.

Kristian von Krusenstierna

Landslagsryttare i Dressyr. Hästansvarig i familjeföretaget Ågesta Gård och Ridskola. Ordförande i Svenska Dressyrtränarklubben. Tidigare ledamot av SvRF:s Dressyrkommitté. B-tränare i dressyr och sitter även i ledningsgruppen av SIHS som rådgivare inom dressyren.

Medarbetare

Annica Wiberg

Ansvarig DressagePower Club

Annica är Msv B-domare i dressyr, överdomare, svårklass domare i Working Equitation samt C-tränare i dressyr. Hon har tävlat och utbildat hästar och ekipage tom St George. Arbetar till vardags med rekryteringsfrågor och driver därutöver ett eget företag inom hästnäringen sedan 2015. Annica har en lång erfarenhet av svensk dressyr genom sitt mångåriga arbete inom Mittsvenska Ridsportförbundet och senast som vice ordförarande i SvRFs Dressyrkommite. Tävling och breddfrågor ligger varmt om hjärtat.

Eva Salomon

Projektledare

Eva har en lång erfarenhet av svensk och internationell dressyr genom sina tidigare arbeten på Svenska Ridsportförbundet, USAs Ridsportförbund som Dressyrchef/Chef dÉquipe och det Internationella Ridsportförbundet, FEI, som Dressyrchef. Eva har även varit ordförande i SvRFs Dressyrkommitte, vice ordf. i Swede Horse samt är ledamot av Swedish Warmblood Association, SWB. Hon sitter sedan 2013 i Arbetsutskottet för Gothenburg Horse Show som dressyrrådgivare och är även aktiv i tävlingsledningen som dressyransvarig.

Linnea Dubois

DressagePower TV/sociala medier

Linnea arbetar som projektledare och PR-konsult på en PR & Kommunikations byrå. Har tidigare arbetat hos Louise ”Lussan” Nathhorst i fem år. Utöver arbetet med DressagePower tävlar hon själv dressyr på svår nivå och undervisar ett tjugotal elever. Linnea brinner för svensk dressyr och dess utveckling.

Anna Brorson

Säljare/paketering

Anna är till vardags HR-företagare, med ett stort intresse för svensk dressyr och dess framtida utveckling. Hon har en lång bakgrund som företagare inom hästbranschen och driver tillsammans med sin familj stall med uthyrningsverksamhet, samt egen produktion av ekologiskt vallfoder. Anna ser fram emot att utveckla DressagePowers koncept för att ytterligare stärka svensk dressyr mot internationella framgångar.

Anna Persson

DressagePower TV/Sociala medier

Anna är i grunden utbildad civilingenjör inom kemisk biologi och arbetar som utvecklingsingenjör. Hon arbetar även som hästskötare till den svenska Grand Prix-ryttaren Malin Rinné och har därmed en god inblick i det absoluta toppskiktet av svensk dressyrsport. Tillsammans med Malin driver Anna den framgångsrika podcasten, Framgångsekipaget, där kända profiler inom ridsporten intervjuas om deras väg till framgång.