OM DRESSAGEPOWER

Nytänk & Power i Svensk Dressyr

Dressage Power är ett nystartat eventbolaget med målet att utveckla och stärka den svenska dressyrsporten. Vi kommer tillsammans med samarbetspartners, sponsorer och arrangörer utveckla och förbättra sportens förutsättningar inom flera områden. Genom att skapa event och vara medarrangörer till tävlingar i allt från ponny- till internationella elitklasser, kommer Dressage Power att arbeta för att väcka intresse för dressyrsporten genom att göra den mer tillgänglig och intressant för publiken.

Vi har flertalet projekt som vi arbetar parallellt med, allt från en bred satsning för barn och ungdomar till en stadstour.

Ägare och Grundare

Peter Härnstam

B-tränare och beridare. Utbildat och tävlat hästar och ekipage upp till Grand Prix. Egen företagare inom hästnäringen sedan 1993, ridhuschef i Borås under fem år, arrangerat elittävlingar i både dressyr och hoppning, projekledare för Lövsta Future Challenge Dressage. Tidigare ordförande i Svenska Dressyrtränarklubben, tidigare ledamot i SvRF:s Dressyrkommitté.

Kristian von Krusenstierna

Landslagsryttare i Dressyr. Hästansvarig i familjeföretaget Ågesta Gård och Ridskola. Ordförande i Svenska Dressyrtränarklubben. Tidigare ledamot av SvRF:s Dressyrkommitté. B-tränare i dressyr och sitter även i ledningsgruppen av SIHS som rådgivare inom dressyren.

Medarbetare

Annica Johnsson

Ansvarig DressagePower Club

Annica är Msv B-domare i dressyr, överdomare, svårklass domare i Working Equitation samt C-tränare i dressyr. Hon har tävlat och utbildat hästar och ekipage tom St George. Arbetar till vardags med rekryteringsfrågor och driver därutöver ett eget företag inom hästnäringen sedan 2015. Annica har en lång erfarenhet av svensk dressyr genom sitt mångåriga arbete inom Mittsvenska Ridsportförbundet och senast som vice ordförarande i SvRFs Dressyrkommite. Tävling och breddfrågor ligger varmt om hjärtat.

Eva Salomon

Projektledare

Eva har en lång erfarenhet av svensk och internationell dressyr genom sina tidigare arbeten på Svenska Ridsportförbundet, USAs Ridsportförbund som Dressyrchef/Chef dÉquipe och det Internationella Ridsportförbundet, FEI som Dressyrchef. Eva har även varit ordförande i SvRFs Dressyrkommitte, vice ordf. i Swede Horse samt är ledamot av Swedish Warmblood Association, SWB. Hon sitter sedan 2013 i Arbetsutskottet för Gothenburg Horse Show som dressyrrådgivare och är även aktiv i tävlingsledningen som dressyransvarig.

Malin Andersson

Digital Medieansvarig

Malin är en sann entreprenör och inspiratör. Hon har bland annat byggt upp varumärken som Schockemöhle-Sports i Sverige, Hästlycka samt utvecklat och marknadsfört svenska ridsports varumärken utomlands. Hon jobbar även som koordinator för HNS för att utveckla Hästnäringen i Sörmland och med grafisk design. Hon är även utbildad C-tränare dressyr, och har utbildat flertalet hästar tom St George. Malin brinner för dressyr, hästnärings frågor samt att samverka och utveckla varumärken/nätverk.