Nya medarbetare till DressagePower

DressagePower växer så det knakar och vi är glada över att nu kunna presentera två nya medarbetare. De kommer bidra med olika kvaliteter för att fortsätta vår resa mot Nytänk & Power i Svensk Dressyr.

Det var ett stort intresse till de två tjänster som annonserades ut för några månader sedan. Efter en tuff gallring landade vi till sist i två stycken guldkorn som nu förstärker DressagePowers team.

Anna Brorson – marknadsfrågor och paketering av DressagePowers erbjudanden.

Till vardags driver Anna eget företag inom bemanning och rekrytering. Hon har även tillsammans med sin familj en gård med bland annat inackorderingsstall och vallproduktion.

”Jag ser fram emot att få utveckla detta fantastiska koncept ytterligare. Att få finnas i detta sammanhang med professionella personer, som vikt sitt liv åt dressyren på högsta nivå, vilken möjlighet!”

Anna Persson – DressagePowerTV och DressagePowers sociala medier.

Som hästskötare till den svenska Grand Prix-ryttaren Malin Rinné har Anna en god inblick i absoluta toppskiktet av svensk dressyrsport. Hon har ett stort nätverk och kommer förstärka teamet kring DressagePowerTV och satsa på att utveckla och driva våra sociala kanaler.

”Jag gillar DressagePowers satsning på att göra dressyren mer attraktiv och lättillgänglig, det behövs och är ett stort lyft för den svenska dressyren.”