Kvalstart för LiveArena & DressagePower Grand Prix Tour

Kvalstart för LiveArena & DressagePower Grand Prix Tour Till helgen är det äntligen dags för LiveArena & DressagePower Grand Prix Tour när Strömsholms Ridsportförening arrangerar årets första kval.

– Vi har sett ett fortsatt stort intresse och det är flera nya namn som tillkommit till årets tävling, till första kvalet är det dessutom rekordmånga som anmält sig. Detta sporrar oss till att fortsätta att satsa på power och nytänk i svensk dressyr, säger Peter Härnstam, projektledare.

 Nytt för i år i årets tour är att det finns fem kvaltillfällen istället för tidigare tre. Det har även tillkommit nya arrangörsplatser; Djursholms Ridklubb, Kimstad Ryttarförening och Borås Fältrittklubb.

– Vi siktar på att förlägga våra tävlingar hos de bästa arrangörerna i landet, men försöker även få en spridning rent geografiskt sett, säger Peter Härnstam.

Följ tävlingarna live

Via DressagePower TV kan man följa tävlingarna live om man inte har möjlighet att vara på plats. Klassen kommenteras denna gång av Kristian von Krusenstierna med gäst. Förutom de fantastiska ritterna kommer det också sändas segerintervjuer och mycket annat. Har man inte möjlighet att se klassen live kan man se den i efterhand mot en kostnad av 49 kronor.

Besök www.dressagepower.se/tv för mer information.

Kom ihåg att följa oss på Instagram @dressagepowerab, under helgen kommer den unga talangen Nina Rademaekers att låta oss följa hennes förberedelser inför söndagens start.