Horseware ny partner till DressagePower

Pressmeddelande 18-04-09

Nu är det klart att Horseware går in som ny samarbetspartner till DressagePower. Horseware tillverkar hästtäcken av högsta kvalité och kommer vara partner till samtliga av DressagePowers tävlingar.

– Vi är mycket stolta och glada över vårt samarbete med Horseware som står för kvalité när den är som bäst, säger Peter Härnstam, projektledare på DressagePower.

Horseware är ett irländskt företag grundat 1985, av Tom och Carol Macguinness. Deras tanke var att skapa ett täcke som inte läckte, skavde eller gled på hästen; ett utetäcke som verkligen fungerade.

På så sätt föddes det första Rambotäcket. Företaget är grundat av hästentusiaster och drivs på samma sätt idag med fokus på hästens bästa.

– Vi ser samarbetet med DressagePower som en möjlighet att få vara med att stödja den svenska dressyrsporten. Horseware vill gärna bidra till att både erfarna och etablerade samt unga, talangfulla ryttare får chansen att utvecklas och tävla för att föra dressyrsporten framåt i Sverige, säger Paddy Looney, Business Manager på Horseware.

För mer information:

Peter Härnstam, DressagePower
Tel: 070-836 66 94
peter@dressagepower.se


Om DressagePower:

Eventbolag som startades 2016 av Peter Härnstam och Kristian von Krusenstierna. DressagePower har som mål att utveckla och stärka den svenska dressyrsporten.

Läs mer på www.dressagepower.se