Hallå där, Johanna Halldén, projektledare för DressagePower Academy

Hallå där, Johanna Halldén, projektledare för DressagePowers nya storsatsning för barn och ungdomar, DressagePower Academy

 

Berätta kort om dig själv?

– Jag heter Johanna Halldén och bor i Varberg tillsammans med min man,  våra två barn och våra djur. Jag är i grunden fälttävlansryttare som senare skolade om mig till dressyrryttare. Professionellt syr jag ihop och genomför utbildningar i arbetslivet för ledare och arbetsgrupper, samt coachar individer och grupper inom livets och karriärens alla olika delar. Jag sitter också med i styrelsen för Hallands ridsportförbund.

 Vilken är din roll i DP Academy?

– Jag är projektledare för DressagePower Academy, vilket innebär att jag syr ihop Kristians och Peters fantastiska planer och tankar till en färdig utbildning med allt vad det innebär i form av anmälan, planering av utbildningsdagar, utbildningsmaterial, kontakt med deltagare, genomförande och dylikt.

Varför ska man söka till utbildningen?

– Deltagarna kommer att få möjlighet att tillsammans med de bästa inom varje område få unik kunskap som är väl beprövad och framgångsrik och på så sätt lära sig vad som faktiskt funkar. Att ”bara” vara en bra ryttare räcker inte hela vägen, det är så mycket mer man behöver kunna kring hästens välbefinnande, tävling, träning, att träna sig själv utan häst, ekonomi och mycket mer. Den fantastiska utbildning som DressagePower Academy skapat gör det möjligt att öka hälsan och prestationen för alla deltagare inom akademin och det kommer att ge ringar på vattnet i hela ridsportsverige.

Kan du ge en liten teaser om vad som väntar de som blir antagna? 

– De kommer att få lära sig massor med saker av flera framgångsrika ryttare, veterinärer, personliga tränare etc, men jag får inte avslöja några namn än! Jag kan dock säga att jag har en härligt pirrande känsla i mig  när det gäller att få rodda föreläsningar och kommande tv-inspelningar. Sedan kommer det att skapas en fantastisk gemenskap och ett stort nätverk för alla som är med. Deltagare, föräldrar, föreläsare, partners, medarbetare i DressagePower Academy, det kommer alltid finnas någon att vända sig till när du behöver hjälp.