DressagePower Senior Trophy

Är du i 50-årsåldern och uppåt och rider på MSV B-nivå? Då är DressagePower Senior Trophy något för dig!

Nästa år lanseras DressagePowers nya stortävling, Senior Trophy. En tävling för ryttare i ålderskategorin 50 år och uppåt och som tävlar på MSV B-nivå.
– ”Sverige har en unik samling ryttare, många i femtioårsåldern och uppåt, som har ett engagemang och en fantastisk drivkraft till hästen och sporten. Därför ser vi fram emot att erbjuda ryttare mitt i livet denna tävling som avslutas med en finalklass i kür”, säger Peter Härnstam, projektledare DressagePower.

För första gången i Sverige får ryttare i femtioårsåldern och uppåt, som rider och tävlar på MSV B-nivå, en egen serietävling. Med start i januari 2019 kan ryttare börja kvala i antingen MSV B:2, MSV B:3 eller MSV B:4 eller FEI:s MSV B-program. (Ekipage som startat Prix S:t Georges de senaste 24 månaderna får ej delta) Antal kval är fritt och utav dessa räknas snittet av de tre bästa resultaten till finalen. De tolv bästa går till final och får där göra upp om segern i en kürfinal.

– ”Det är jätteroligt att vi som är 50+ får en egen serietävling! Extra spännande är att finalen rids i MSV B kür och dessutom i Linköping samtidigt som eliten gör upp i LiveArena & DressagePower Grand Prix Tours final”, säger Ann Strömfelt, dressyrryttare.

Fullständiga regler finns här

Anmäl dig idag!

Glöm inte att följa oss
Facebook: DressagePower
Instagram: @dressagepowerab