DressagePower Mini Stars drar igång igen

Är du mellan 12 och 14 år och sugen på att vinna två träningsdagar för ryttare ur dressyreliten? Missa inte chansen att vara med i DressagePower Mini Stars. Det är en tävling som avgörs på Instagram, där två ryttare kan vinna två träningsdagar för två av finalisterna i DressagePower Future Stars. I år är det Martin Ågevall och Rebecca Mauléon som står för träningarna.
– Det här är jätteroligt! När jag var liten hoppade man bara, dressyr var nåt tanterna gjorde. Hela DressagePower-grejen gör att dressyr blir även för ungdomar – och det är ingen tråkig sport, säger Rebecca Mauléon.

Vinnarna får mingla på Friends

Vinnarna får även två biljetter till lördagens dressyr i Friends och efterföljande Future Stars-mingel. På minglet överlämnas priset, det vill säga vinnaren får träffa ”sin” ryttare.
För att delta ska man göra en kort film om sig själv och berätta varför man vill vinna och vilken ryttare man önskar. Obs, tagga @dressagepowerab och #dressagepowerministars, och Instagram-kontot måste vara öppet.
– Det är väldigt roligt att den första som vann detta var Elliot Nilsson, som numera är en av de mest lovande ponnyryttarna vi har i landet, säger Kristian von Krusenstierna, en av DressagePowers grundare.
Sista tävlingsdag är 15 november, vinnarna meddelas den 17 november.