DressagePower delar ut träningsstipendier

För första gången någonsin delar DressagePower CLUB ut stipendier som ska ge bidrag till träning och utveckling. Den som kan söka ska vara ansluten till någon av DressagePowers tävlingar eller DressagePower Academy. Stipendierna kommer att delas ut i samband med DressagePowers finaler i Linköping och i Friends Arena.
– Det känns roligt att kunna ge ”våra” ryttare en extra resurs för träning genom DressagePower CLUB. Vinterträningen står runt dörren, och den är så viktig för nästa års prestationer, säger Kristian von Krusenstierna, en av DressagePowers grundare.

Ungdomar som rider i någon av tävlingarna Junior Trophy, Young Rider Trophy, Future Stars eller Grand Prix Tour i åldern upp till 21 år kan ansöka om träningsstipendium om 5 000 kronor. Två sådana stipendier delas ut.

När det gäller om seniorerna delas två stipendier ut till de 50+-ryttare som rider DressagePower Senior Trophy. Stipendiet består av ett träningstillfälle vardera av riktiga dressyrnestorer.  I år delar DressagePower ut träningstillfällen i samarbete med de fyra tränarna Liane Wachtmeister, Stefan Jansson, Martin Ågevall och Cecilia Kristoffersson.

DressagePower Academys deltagare kan söka ett stipendium på 5000 kronor för träning. Två sådana stipendier delas ut i samband med akademins avslutande träff vid Sweden international Horse Show i Friends Arena.
Juryn består av DressagePower CLUB:s ordförande Annica Wiberg, Eva Salomon från DressagePower samt Therese Nilshagen som är en av DressagePower Academys ambassadörer, plus landslagsryttare. Juryns beslut går inte att överklaga.

Mer om ansökan:
Maila din ansökan till club@dressagepower.se senast den 20 oktober.
OBS för DressagePower Academy gäller 20/11 som sista ansökningsdag.
Glöm inte att skicka med dina kontaktuppgifter till din ansökan.
Stipendiaterna meddelas den 22 oktober respektive 22 november via mail.