DRESSAGEPOWER CLUB

DressagePower CLUB

En unik Club med exkluxivt innehåll

DressagePower CLUB är en ideell förening för alla ridsportintresserade som vill vara med där det händer, som vill lära sig mer och träffa likasinnade som är intresserade av framtida utveckling av svenska ridsport. Vi tror på glädjen att göra det tillsammans!

Detta är några exempel av de aktiviteter som sker genom DressagePower CLUB. Vissa av dem sker exklusivt och enbart för klubbens medlemmar medan vissa genomförs tillsammans med andra ridsportintresserade.

Academy Dressage & Jumping för ungdomar 12-21 år
• MeetingPoints
• Exklusiva intervjuer/föreläsningar med ridsportprofiler
• Stipendieutdelningar
• Exklusiva inbjudningar till tex bakomkulisserna-arrangemang

MeetingPoints
En Pop-Up mötesplats under vissa tävlingar. Vi bjuder på enklare tilltugg med förfriskningar samtidigt som ni minglar med ryttarprofiler, domare, partners och övriga som är intresserad av utvecklingen av svensk ridsport.

Exklusiva intervjuer/föreläsningar
Lyssna då någon av världens ridsportprofiler bli intervjuad eller se på en föreläsning som enbart riktar sig till er medlemmar. Du kommer även få möjligheten att ställa egna frågor i samband med dessa intervjuer/föreläsningar. Genom medlemskapet kommer du få tillgång till dessa exklusiva möten digitalt tre gånger varje år.

Stipendieutdelning
DressagePower CLUB delar årligen ut ett antal stipendier till lovande ryttare på alla nivåer som stöd till träning och utlandstävling.

Ansökan till dessa stipendier sker genom att fylla i ett formulär som öppnas upp under hösten här på hemsidan. Mer information om vilka stipendier som finns att ansöka om presenteras under september månad.

Stipendiater 2020: Eric Larsson, Nellie Käldare, Emma Skoglund, Ida Örnefors, Amanda Åkerberg, Amanda Lindholm & Annika Kroon

Stipendiater 2019: Ida Kjellner, Liv Arvidsson, Filippa Norrman, Matilda Johansson, Lena Carlberg & Åsa Stenbacka

Kontakta oss: club@dressagepower.se