Anmälan öppen för fem unika tourer

Nu är anmälan öppen för fem unika tourer arrangerade av DressagePower!

Se hit tävlingsryttare, hästägare, dressyrnördar och allt däremellan! Nu har vi öppnat upp anmälan för samtliga tourer 2019. Vilka rider du?

LiveArena & DressagePower Grand Prix Tour är tävlingen som vänder sig till vår Svenska dressyrelit som har chans att tävla om de största premierna i Sverige genom tiderna. Samtliga kval och finaler sänds via vår TV-kanal DressagePower TV. Utav våra fem kval har vi i år kval hos tre nya arrangörer i Lidköping, Flyinge och Kungsbacka.

Alla är vi unga någon gång och i LiveArena & DressagePower Young Rider Trophy vill DressagePower ge just de unga ryttarna en tävling så lik en mästeskapsfinal som möjligt. Tävlingen vänder sig till dig som är young rider tom det år du fyller 21 år. Att det här är starten för framtidens stjärnor är ingen tvekan om.

Den populära tävlingen DressagePower Future Stars som så sent som i December avgjordes under en fantastisk final i Friends Arena låter hästar mellan 7-9 år komma ut på de större arenorna genom att kvala vid nationella tävlingar i Sverige i St:George klasser. Syftet är att ge hästarna och ekipagen goda förutsättningar att förbereda sig att nå den absoluta eliten.

” Jag tycker att DressagePower Future Stars ger både oss ryttare och hästar en fantastisk möjlighet att få testa på hur det är att rida inne på en större arena, med allt vad det innebär i förberedelser och allt annat runt omkring!” Rebecca Mauléon – Vinnare av DressagePowers Future Stars 2018.

Sedan oktober har man kunnat anmäla sig till DressagePower Junior och Senior Trophy varav den sistnämnda är den senaste touren för Dressagepower att lansera. Ett unikt tillfälle för dig som är 50+ att tävla mot andra genom kval i Msv B och som avslutas med att de 12 bästa möter varann i en helt egen Kürfinal.

På hemsidan www.dressagepower.se kan ni läsa er till all info om respektive tävlingar för regler, anmälan och datum.