ACADEMY

Partners

Tack vare våra partners är det möjligt att genomföra Academy. Vi vill rikta ett stort tack till alla våra partners. Flera av dem har även mycket fina erbjudande till er Academy deltagare.

Från DressagePower är vi mycket tacksamma för att ha med oss Agria som vår huvudpartner i DressagePower Academy Dressage & Jumping.

Att ha rätt försäkring för ditt djur är viktigt för ett tryggt hästägande. Hos Agria kan du skräddarsy försäkringen så den passar för just dig och din hästs behov.

För dig som är med i Dressage Power Academy Dressage & Jumping erbjuder Agria 10% rabatt på din hästförsäkring. Rabatten gäller för en häst under ett år.

Om du även har ett mindre djur; hund, katt eller smådjur, så får du även 10% rabatt på denna försäkring.

Rabatten kan inte kombineras med andra organisationsrabatter.

Kontakta Agria på 0775-88 88 88, för hjälp med din försäkring, eller läs mer här:

https://www.agria.se/

Mats Klebergs Stiftelse skapar genom sitt stöd till DressagePower Club en grund och en möjlighet att utveckla och driva DressagePower Academy Dressage & Jumping.

”Vi på St. Hippolyt är stolta att vara samarbetspartners med DressagePower Academy.

Genom vårt samarbete kommer vi erbjuda akademins satsande ryttarna utbildning i foderlära samt foderrådgivning för att optimera hästens prestation på tävlingsbanan. Våra foderrådgivare kommer finnas tillgängliga för akademins deltagare, dels för enskild rådgivning men också för foderföreläsningar och chattkvällar. Vi hoppas bidra till ökad kunskap kring hästens matsmältningsorgan och deras näringsbehov.

St. Hippolyt har ett brett sortiment med foder för alla hästar, oavsett det enskilda behovet. Vi ser fram emot vårt samarbete med DressagePower Academy och att få hjälpa akademins ryttare att optimera sin utfodring!”

Umesläp är ett familjeföretag som tar fram och bygger hästtransporter optimala för vårt klimat. Säkra, komfortabla och med kvalité byggs dom för att klara av alla våra fyra årstider samt uppfylla ryttarnas och hästarnas behov.

Med en nära relation till användarna och ett stort utbud av auktoriserade serviceanläggningar ger vi dig som kund ett tryggt ägande av våra produkter.

Med lång erfarenhet och stor kunskap finns vi alltid nära till hands för att hjälpa dig framåt i din satsning i ridsporten!

Vi på Friska Leder är både stolta och glada över att som partner få vara en del av Academy Dressage & Jumping. 

Ledinflammation och artros är den absolut vanligaste orsaken till hälta hos häst. Statistiken visar att så mycket som 10 hästar om dagen avlivas på grund av hälta enbart i Sverige. Detta är en siffra som går att sänka genom ökad kunskap.

Tillsammans med Academy Dressage & Jumping sprider vi budskapet kring vikten av god ledhälsa och ökar kunskapen kring hållbarhetsarbetet.

Med hjälp av gedigen kunskap och forskning från veterinärer utbildar vi eleverna i Academy och finns tillgängliga för rådgivning under hela utbildningstiden. Vi utbildar bland annat om ledens uppbyggnad, ledsjukdomar, hur man rider med långsiktig hållbarhet i åtanke och hur vi tränar våra hästar med detta tänk. 

Utöver föreläsningar och rådgivning tillhandahåller Friska Leder även ledtillskott med högkvalitativ hyaluronsyra som bas. Alla produkter är framtagna av veterinärer och har bakomliggande forskning och kliniska studier som grund.

 


Vi är stolta att gå in som partner till DressagePower Academy för att kunna stötta unga ryttare som satsar inom sporten.
Det kändes självklart att vi vill jobba med våra ”up-and-coming” ryttare att både våga tro på sig själv och att satsa inom sporten.

Equestrian Stockholm har på kort tid etablerat sig som märket för modemedvetna, unga ryttare.
Equestrian Stockholm erbjuder ett unikt sortiment av exklusiva produkter till ryttaren och hästen med naturen i åtanke.
När vi tar fram och utvecklar våra kollektioner vill vi att de ska andas mode, power och energi.

equestrianstockholm.se