ACADEMY SENIOR

Koordinatorer

Academys koordinatorer är aktiva inom sporten och finns nära er under hela utbildningen. Du möter dem både digitalt och fysisk på träffarna där de delar med sig av sin stora kunskap och erfarenhet. 

Kristian von Krusenstierna [DRESSAGE]

Kristian är en av ägarna till DressagePower, årets tränare 2018 och årets hästföretagare. Landslagsryttare i Dressyr. Hästansvarig i familjeföretaget Ågesta Gård och Ridskola. Ordförande i Svenska Dressyrtränarklubben. Tidigare ledamot av SvRF:s Dressyrkommitté. A-tränare i dressyr och sitter i ledningsgruppen av SIHS som rådgivare inom dressyren.

Peter Härnstam [DRESSAGE]

Ägare DressagePower. B-tränare och beridare. Utbildat och tävlat hästar och ekipage upp till Grand Prix. Egen företagare inom hästnäringen sedan 1993, ridhuschef i Borås under fem år, arrangerat elittävlingar i både dressyr och hoppning. Varit projektledare för Lövsta Future Challenge Dressage under 7 år. Tidigare ordförande i Svenska Dressyrtränarklubben, tidigare ledamot i SvRF:s Dressyrkommitté.

Foto: Natalie Lindholm

Fredrik Spetz [JUMPING]

Tävlingsryttare med framgång tom 5* internationell hoppning. Driver Stall Spetz AB med fokus på tävling och träning av häst och ryttare. Uppväxt i hästfamilj som drivit ridskola och varit engagerade i hoppsporten. Fredrik har även jobbat utomlands hos bl.a Marcus Ehning. B-tränare i hoppning

 

Emma Emanuelsson
[JUMPING]

Uppväxt i häst familj med två äldre systrar som tävlat i landslaget men nu är verksamma som A tränare. Tävlat själv i landslaget från ponny till senior och ridit flertalet mästerskap. På gården bedrivs det både tävling/tränings verksamhet och en ponny ridskola. Är A tränare i hoppning.